august, 2022

22augHele dagen18sep3 UKER UBEGRENSET MED YOGAkr 650.-(Hele dagen)

Detaljer

_

Bli med på 3 uker ubegrenset med yoga prøve periode for kr 650.- eller kom på drop-in prøvetime for kr 250.-

Til og med 18. september kan du teste ut et ubegrenset antall med klasser og kurs timer jeg holder på de ulike studioene. Bli bedre kjent med klassene, kursene og meg og se hvor mange klasser du klarer per uke.

Betal først så start påmelding. Send sms til 92017760. Skriv inn navn på klasse eller kurs, dato og tidspunkt og navnet ditt. Du får bekreftelse på plass.

Først til mølla prinsippet gjelder så det er viktig å bestemme seg og melde seg på asap. Viktig med avmelding god tid i forvegen slik at plassen frigjøres til andre.

Adresser til studioene: 

StudioLille, Træleborgveien 9 3112 Tønsberg
Yogalåven, Manumveien 12, 3170 Sem
SatNam Yoga, Nordre Løkkevei 15, 3120 Nøtterøy
Bydelshuset With, Tollbodgaten 19, 3111 Tønsberg

For deg som ikke kjenner henne, litt om Sylvia: 

Sylvia Stiglic er forholdsvis ny i Tønsberg – kom hit for 1 år siden. I 2011 Sylvia fikk privat instruktøropplæring [e-RYT 200] med Laura Dunn og Yoko Fujiwara i Hawai’i. Hun har 11 års erfaring som lærer i fra nord-Norge og Hawai’i.

Hun har fra starten av undervist på fulltid med Ashtanga yoga program med Mysore og ledet klasser, kurs for nybegynnere og erfaren, workshop, og retreats. I tillegg har hun 9 års erfaring med bedriftsyoga, basicyoga og yoga digitalt, samt 7 år erfaring med gravideyoga og barselyoga. 

En del av yoga formene hun er lærer i har kommet som en naturlig utvikling i forhold til hvordan livet hennes har utspilt seg. Hun er opptatt av at yoga er for alle og tilpasser yogaen til den enkelte. Med stor glød og iver deler hun Ashtanga yoga og andre yoga former som det det er for henne.

Selv har hun hatt Ashtanga yoga praksis i over 17 år og har et lidenskapelig forhold til den. Erfaringen med yoga praksisen er at den endrer seg over tid og den viser stadig nye sider av oss selv til oss selv. Det vekker opp, renser og reparerer kropp, sinn og sjel. Det gjør livet mer interessant, viser at det umulige er mulig og at vi hele tiden kan bli litt bedre mennesker både for oss selv, de rundt oss og universet.

Vi sees på yoga – aloha Sylvia 

Tidspunkt

August 22 (Mandag) - September 18 (Søndag)

Påmelding

X