november, 2022

13nov(nov 13)16:0004des(des 4)17:15Kurs - INTRODUKSJON TIL ASHTANGA YOGASØNDAGER(november 13) 16:00 - (desember 4) 17:15 Bydelshuset With, Tollbodgaten 19

Detaljer

INTRODUKSJON TIL ASHTANGA YOGA – Yoga for deg som er helt ny eller fersk til ashtanga yoga.

Vil du bli smidigere og sterkere? Ønsker du å etablere sinnsro og plass for avslapning i hverdagen og samtidig være fysisk aktiv? Ta deg tid til deg selv og bli med på en lett introduksjon til Ashtanga yoga. 

Dynamisk yoga med oppstart i pust og rolig bevegelse. Etterhvert integreres disse med hverandre og vil gi lengre fokus spenn og dypere avspenning. Vi kommer til å gå gjennom solhilsener, stående og noe sittende øvelser, forberedende til bro, avsluttende opp ned øvelser og avspenning.

Vi tar oss tid til å bli kjent med stillingene teknisk. Ettersom utviklingen i kurset ser vi på flyten mellom stillingene og fokus på bandha i stående øvelser. I noen ledes du med tilstedeværelse på pust, energi-låsene og blikk fokus. I andre vil tilstedeværelsen være rettet mot flyt i bevegelser. 

Jeg har over 11 års erfaring som yoga lærer med Ashtanga yoga som mitt ekspertise felt med kurs, Mysore og ledet klasser, workshops og retreats. Du veiledes med justeringer. Krever ingen forkunnskaper. Passer for alle.

Bli med på kurs over 4 søndager fra første uka i november uke 44. Kom på drop-in prøvetime 6. november.

Tidspunkt:
Søndager kl. 16.00-17.15
13. november – 4. desember
Kurset går over 4 uker
Pris kr 900.-
Passer for alle

Bindende påmelding i forkant til post@astouyoga.no eller ved betaling.

Sted: Bydelshuset With

Yogalærer: Sylvia Stiglic

I 2011 fikk Sylvia Finnestrand Stiglic privat instruktøropplæring [e-RYT 200] med Laura Dunn og Yoko Fujiwara i Hawai’i og har siden undervist nesten daglig. Med stor glød deler hun ashtanga yoga som det det er for henne. Det vekker opp, renser og reparerer kropp, sinn og sjel. Det gjør livet mer interessant, viser at det umulige er mulig og at vi hele tiden kan bli litt bedre folk.

Info om alle kurs på www.astouyoga.no – aloha Sylvia

Tidspunkt

November 13 (Søndag) 16:00 - Desember 4 (Søndag) 17:15

Sted

Bydelshuset With

Tollbodgaten 19

Påmelding

X