oktober, 2022

31okt(okt 31)17:3019des(des 19)18:45KURS - ASHTANGA YOGA FOR NYBEGYNNER OG LITT ERFARENMANDAGER(oktober 31) 17:30 - (desember 19) 18:45 Yogailåven, Manumveien 12

Detaljer

ASHTANGA YOGA FOR NYBEGYNNER OG LITT ERFAREN – yoga for deg som er ny eller litt erfaren.

Vil du bli smidigere og sterkere? Ønsker du å etablere sinnsro og plass for avslapning i hverdagen? og samtidig være fysisk aktiv? Ta deg tid til deg selv og bli med på kurs.

Ashtanga yoga er dynamisk og meditativ. Vi starter opp med pust og rolig bevegelse. Etterhvert som disse integreres med hverandre får du lengre fokus spenn, sterkere tilstedeværelse og dypere avspenning.

Vi kommer til å gå gjennom solhilsener, stående og noe sittende øvelser, forberedende til bro, avsluttende opp ned øvelser og til sist avspenning. Vi tar oss tid til å bli kjent med stillingene teknisk. Ettersom vi utvikler oss i kurset ser vi nærmere på flyten imellom stillingene og fokus på bandha i stående øvelser.

Timene vil variere. I noen ledes du med tilstedeværelse på pust, energi-låsene og blikk fokus. I andre vil tilstedeværelsen være rettet mot flyt i bevegelser. Du veiledes med justeringer. Krever ingen forkunnskaper. Passer for alle.

Jeg har over 11 års erfaring som yoga lærer med Ashtanga yoga som mitt ekspertise felt med kurs, ledet og veiledet klasser, workshops og retreats.

Bli med 6 eller 7 ganger fra de to første ukene i november, uke 44 og 45. Drop-in prøvetime begge ukene.

Tidspunkt:
Mandager 17.30-18.45
31. oktober – 19. desember
Pris 7 ganger kr 1575.- og 6 ganger kr 1350.-
Drop-in prøvetime 250.-
Passer for absolutt alle.
Inkl. oppfølging med 1 samtale for å tilpasse yogaen til ditt behov og din hverdag.

Bindende påmelding i forkant til post@astouyoga.no eller ved betaling. Ta kontakt.

Sted: Yogailåven

Yogalærer: Sylvia Stiglic

I 2011 fikk Sylvia Finnestrand Stiglic privat instruktøropplæring [e-RYT 200] med Laura Dunn og Yoko Fujiwara i Hawai’i og har siden undervist nesten daglig. Med stor glød deler hun ashtanga yoga som det det er for henne. Det vekker opp, renser og reparerer kropp, sinn og sjel. Det gjør livet mer interessant, viser at det umulige er mulig og at vi hele tiden kan bli litt bedre folk.

Info om alle kurs på www.astouyoga.no

Tidspunkt

Oktober 31 (Mandag) 17:30 - Desember 19 (Mandag) 18:45

Sted

Yogailåven

Manumveien 12

Påmelding

X